Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@03:16:09 GMT

چینی‌ها یک گاومیش رباتیک ساختند +عکس

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۴۱۲۰

چینی‌ها یک گاومیش رباتیک ساختند +عکس

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، به گفته‌ی روزنامه دولتی "People's Daily" این ربات‌ می‌تواند در تمام مسیرها و شرایط جوی به کار خود ادامه دهد و هنگامی که مستقر شود در ماموریت‌های لجستیک و عملیات شناسایی به سربازهای ارتش چین می‌پیوندد و در محیط‌های سختی مثل فضاهای برفی، بیابان‌ها و کوه‌ها به فعالیت می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش رسانه‌های دولتی چین، این ماموریت شامل کار در مناطق دورافتاده مرزی و مناطق جنگی پر خطر خواهد بود.

این ربات چندین حسگر خواهد داشت که به آن درجه بالایی از آگاهی نسبت به موقعیت می‌دهد.

ربات چین بر روی چهار پا حرکت می‌کند و ظاهری شبیه به یک "گاومیش"(Yak) دارد و به گفته‌ی تلویزیون مرکزی چین، این ربات بزرگترین و سنگین‌ترین ربات در نوع خود است که قابلیت آن در حرکت خارج از جاده‌ از همه‌ی ربات‌های مشابه بیشتر است.

قد آن نصف قد متوسط یک مرد بالغ معمولی است. این ربات می‌تواند از پله‌ها بالا برود، در میان سنگرها حرکت کند و همچنین از صخره‌ها، جاده‌های خاکی، بیابان‌ها و مناطق برفی عبور کند.

۱۲ مجموعه ماژول مفصلی روی این ربات قرار دارد که به آن امکان حرکت به سمت جلو و عقب را می‌دهد. این ربات همچنین توانایی حرکت مورب و دویدن را داراست.

به لطف این مفاصل، این ربات به رغم اندازه‌اش قادر به دویدن، پریدن و چرخیدن است و از حسگرهای خود برای درک محیط اطراف و تشخیص خطرات احتمالی استفاده می‌کند.

آگاهی به محیط تنها به معنای عدم برخورد با موانع نیست بلکه این ربات اطلاعات تاکتیکی میادین جنگی را دریافت و آن‌ها را به فرمانده ماموریت منتقل می‌کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که برای ارسال تدارکاتی مثل مهمات و مواد غذایی در محیط‌هایی که برای انسان بسیار خطرناک است می‌توان از این ربات استفاده کرد. این محیط‌ها شامل کوه‌ها، بیابان‌ها، جنگل‌ها و فلات‌ها می‌شود که رسیدن به آن‌ها با خودروهای سنتی کار چالش‌برانگیزی است.

کارشناسانی که با این حوزه آشنایی دارند می‌گویند که می‌توان این ربات را به سلاح مجهز کرد تا در عملیات‌های شناسایی مسلح مورد استفاده قرار بگیرد.

یکی از کارشناسان که نمی‌خواست نامش فاش شود به گلوبال تایمز گفت که این انتخاب فوق‌العاده‌ای برای ماموریت‌ در مناطق دوردست مرزی است که نیازمند نظارت مداوم هستند اما شرایط موجود امکان حضور مداوم نیروی انسانی را نمی‌دهد.

چین همچنین دست به ساخت یک سگ رباتیک به نام "گدا"(Geda) زده است که اندازه‌ای مشابه یک سگ واقعی دارد و می‌تواند حدود ۴۰ کیلوگرم وزن را روی پشتش حمل کند.

به گفته‌ی تلوزیون مرکزی چین، "گدا" به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که می‌تواند فرمان‌ها را درک کند و حتی از تشخیص چهره استفاده کند./ایسنا

انتهای پیام

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • ربات هوشمند خودروسازی چینی چری رونمایی شد
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • طرز پخت ۵۰ کیلو چلو خورشت زبان گاومیش توسط آشپز هندی (فیلم)
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند